OBVESTILO STRANKAM ZA OBJAVO V BRIŠKEM ČASNIKU

datum: 22.09.2022

kategorija: Obvestila

Objavljamo obvestilo uredništva Briškega časnika v zvezi s predstavitvijo kandidata za župana v občinskem glasilu Briški časnik.

 

V poletni 107. številki Briškega časnika, smo na strani 17 objavili Obvestilo strankam za objavo v Briškem časniku, kjer smo zapisali, da bomo v Briškem časniku za lokalne volitve pripravili brezplačno predstavitev kandidata za župana.
Občinska volilna komisija nas je obvestila, da ni dovoljena brezplačna predstavitev kandidatov za župana v lokalnih medijih, zato sporočamo vsem kandidatom za župana, da bo predstavitev v Briškem časniku plačljiva v skladu s cenikom, ki je objavljen na spletni strani občine Brda in pod pogoji, ki veljajo za predstavitev stranke.

PREDSTAVITEV STRANKE
V skladu s cenikom, ki je objavljen na občinski spletni strani, bomo objavili tudi vaš oglas za predstavitev stranke. Če se boste odločili za predstavitev stranke, nam najkasneje do 30. septembra 2022 sporočite velikost oglasa, in sicer na elektronski naslov: mateja.mavric@obcina-brda.si oziroma na telefonsko številko 05 335 10 38. Kasneje se boste z našo tržno službo dogovorili za vsebino in obliko oglasa. Na platnicah ne morete naročiti svojega oglasa. Vrstni red objave vašega oglasa bomo žrebali tako kot vrstni red objave kandidatov za župana.
Briški časnik bo izšel v začetku novembra. Zaradi priprave in tiska morajo biti predstavitve kandidatov zaključene do 7. oktobra 2022.

Lucija Prinčič Terpin, l. r.                                                     Anita Manfreda, l. r.
odgovorna urednica Briškega časnika                             glavna urednica Briškega časnika<<nazaj