Poziv za sodelovanje v akciji "Briški pridelki v vsak dom"

datum: 04.11.2020

kategorija: Obvestila

Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda poziva briške sadjarje, oljkarje in čebelarje k vključitvi v komunikacijski kampanji "Briški pridelki v vsak dom".

 

 

Spoštovani briški sadjarji, oljkarji in čebelarji!


Že večkrat smo dokazali, da skupaj zmoremo več. Po letošnjem zelo negotovem začetku leta in pomladnih promocijskih aktivnostih, je sledila uspešna poletna turistična sezono, ki je vsekakor presegla naša pričakovanja. Veliko smo se naučili, veliko novega spoznali. Z gotovostjo pa lahko trdimo, da je bila naša skupna kampanja ''Briška češnja v vsak dom'' kot ''Naredi si Praznik češenj na svoj način'' v pomladnem obdobju, več kot uspešna.
 

Na našem Zavodu za turizem, kulturo, mladino in šport Brda smo tudi v poletnem in zgodnje jesenskem času nadaljevali s komunikacijo in vabili obiskovalce v Brda. Po obetavni jeseni je sledilo ponovno zaprtje in ponovna prepoved prehajanja najprej znotraj regij, kasneje znotraj občin. Ker pa vemo, da tržnice in prodajna mesta za kmetijske proizvode potekajo nemoteno in nas je narava letos izjemno nagradila z bogato bero, smo se odločili, da pripravimo novo komunikacijsko kampanjo, pri kateri želimo, da sodelujete tudi vi, cenjeni sadjarji in oljkarji. Po vzoru akcije ''Briška češnja v vsak dom'' bi želeli nadaljevati in pripeljati v domove tudi ostalo briško sadje in pridelke, ki so trenutno na razpolago (kaki, mandarine, pituralke, oljčno olje, med…) in sicer pod okriljem kampanje »Briški pridelki v vsak dom«.
 

Zato v sodelovanju z Združenjem sadjarjev Brda, Društvom oljkarjev Brda in Društvom čebelarjev Brda predlagamo, da nam prav tako kot v prvi akciji javite vse informacije glede vaših prodajnih mest in kontakte, da vas umestimo na seznam. Seznam z vašimi kontakti in ponudbo bomo objavili na naši spletni strani (www.brda.si), kot tudi ostalih promocijskih kanalih ter širše.
 

Za potrebe promocije potrebujemo naslednje podatke, ki jih prosimo posredujte na e-naslov: tic@brda.si:

  • naziv in naslov kmetije
  • kontaktna oseba
  • ponudba (kaj prodajate)
  • kontaktni mobitel in e-mail
  • za prodajo na domu: katere dneve in med katerimi urami ste na razpolago (z možnostjo dostave v bližnje občine)
  • za prodajo na tržnicah: ime tržnice (če je potrebno, še dodaten opis lokacije tržnice), katere dneve v tednu in med katerimi urami boste na tržnici

Pri naši komunikaciji in obveščanju javnosti bomo podprli vse briške pridelovalce! Zato je pomembno, da sporočilo o promociji in možni podpori pride do slehernega briškega pridelovalca.
Vsi smo »Brda«!
 

Lepo vas pozdravljamo,
 

Tina Novak Samec z ekipo
ZTKMŠ Brda<<nazaj