Poziv ZTKMŠ vsem briškim ponudnikom nastanitvenih kapacitet

datum: 27.03.2020

kategorija: Obvestila

Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda poziva vse ponudnike nastanitvenih kapacitet k sodelovanju!

Čas ko so razglašene krizne razmere, kot posledica pandemije COVID-19 je tudi čas, ko lahko pokažemo izjemno solidarnost med posamezniki, dokažemo, da smo turistični delavci v kriznih situacijah pripravljeni in zmožni stopiti skupaj ter želimo pomagati drug drugemu.

Iz Ministrstva za gospodarstvo in tehnologijo (MGRT), smo prejeli mail, v katerem nas prosijo za pomoč pri iskanju potencialnih nastanitvenih kapacitet, bodisi za bolnike, zdravstveno osebje ali posameznike, za katere bo uvedena karantena.

Iščejo manjše ponudnike nastanitvenih kapacitet, ki so pripravljeni svoje kapacitete ponuditi na razpolago (seveda ob povrnitvi stroškov, ki bodo nastali na osnovi pogodbe).

 

V kolikor ste zainteresirani za nudenje kapacitet, vas pozivamo, da nam izpolnite obrazec v priponki in nam ga najkasneje do ponedeljka 30.3. do 8.00 zjutraj pošljete na tic@brda.si.

 

Svet se nahaja v času, za katerega vsi po vrsti upamo, da bo čim prej minil. Če bomo ljudje sodelovali složno in enotno, če bomo pogledali drug na drugega, ne zgolj nase, kar smo že dokazali in dnevno dokazujemo, da zmoremo, bo ta čas minil veliko hitreje, kot bi sicer.

Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo.

 

Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda

 <<nazaj