GoStartup akademija Primorskega tehnološkega parka

datum: 12.09.2022

kategorija: Sporočila za javnost

Vabljeni k prijavam na GoStartup akademijo, ki jo organizira Primorski tehnološki park. Prijave so odprte do 28. 9. 2022.

GoStartup akademija, ki jo organizira Primorski tehnološki park, je šesttedenski program, kjer izkušeni podjetniki v vlogi predavateljev z udeleženci delijo najnovejše podjetniško znanje in izkušnje, ki delujejo v praksi. Vključenih bo 12 ustanoviteljev podjetij, ki bodo program v vrednosti 2.852€ obiskovali brezplačno. Prijave so odprte do 28. 9. 2022, delavnice pa bodo potekale v oktobru in novembru.

Primorski tehnološki park na ta način podjetjem v zgodnji fazi razvoja omogoča, da z znanjem zaobidejo nepotrebne napake in hitreje rastejo. O tem govorijo tudi rezultati podjetij. V inkubatorju Primorskega tehnološkega parka namreč deluje tudi sedem podjetij, starih od 2 do 8 let, ki so lani skupaj ustvarila več kot 10 milijonov € celotnih prihodkov. Prvi korak do takšnih rezultatov je GoStartup akademija.

Komu je GoStartup akademija namenjena?

  • Ustanoviteljem perspektivnih podjetij, starih do 36 mesecev, neglede na branžo – s sedežem v zahodni Sloveniji.
  • Prijavijo se lahko ustanovitelji d.o.o., s.p., zavodov ali drugih oblik podjetij.
  • Startup ekipam, ki imajo razvit produkt ali storitev in so v fazi prvega  nastopa na trgu.


Kako bo potekala GoStartup akademija?

Program sestavljan 12 tri- do štiriurnih delavnic, ki bodo potekale dvakrat tedensko v popoldanskih urah, od  3. oktobra do 21. novembra 2021, v Primorskem tehnološkem parku v Vrtojbi. Udeleženci bodo prejeli tudi po 20 mentorskih ur s podjetnikom, ki jim bo svetoval pri razvoju podjetja. Upravičeni bodo do brezplačnega koriščenja coworking prostora v Primorskem tehnološkem parku za obdobje enega leta.


Informacije in prijava: https://www.primorski-tp.si/gostartup-akademija/<<nazaj