OBČINA BRDA KORAK BLIŽJE POTREBAM RANLJIVIH SKUPIN

datum: 09.02.2021

kategorija: Sporočila za javnost

Uprava Občine Brda je z današnjim dnem dostopnejša ranljivim skupinam (invalidom, starejšim), saj je ravno to jutro v pritličju občinske stavbe pričela delovati Glavna pisarna uprave skupaj z vložiščem.

»Sedaj je občina še bolj blizu ljudem, kar je naše temeljno vodilo,« je pojasnila direktorica občinske uprave Anita Manfreda. »Glavna pisarna je tisti prostor, v katerem bodo naši občani dobili celovito informacijo, torej bo tako imenovana storitev 'vse na enem mestu'. Torej občanom ne bo potrebno opravljati stopnic do prvega nadstropja, temveč bodo vse potrebno dobili že v Glavni pisarni, ki bo tudi vložišče za vloge. Gre poleg tega tudi za izpolnitev izkazanih potreb občanov znotraj posveta, ki smo ga opravili v sklopu evropskega projekta »Dostopno podeželje – dostopnost na Dobrovem in Kojskem« lansko pomlad.«

Glavna pisarna, v kateri bo stranke sprejemala strokovna delavka Oddelka za splošne zadeve in družbene dejavnosti Mateja Ambrožič, prevzema centralno telefonsko številko 05 335 10 30, strankam pa bo na voljo vsak dan po urniku občinske uprave. Velja tudi poudariti, da je strankam zagotovljena posamična obravnava in se upošteva tudi vse varnostne ukrepe proti širjenju nalezljive bolezni.

 <<nazaj