Programi za ustanovitelje mladih podjetij in ambiciozne posameznike

datum: 31.08.2020

kategorija: Sporočila za javnost

Go startup inkubator Primorskega tehnološkega parka spremlja ustanovitelje mladih podjetij od prvih korakov do velikih uspehov. V septembru se bosta odvila dva zanimiva programa, ki jih ne gre zamuditi. Več:

 
GoStartup vikend


Imaš podjetniško idejo, ki bi jo rad uresničil, pa ne veš, kje začeti, nimaš ekipe?

Na GoStartup vikendu lahko najdeš svoj team, razviješ prototip, validiraš svojo podjetniško idejo in dobiš povratno informacijo s strani izkušenih podjetnikov – vse to v enem vikendu!

Kdo se lahko prijavi?

  • Podjetniki na vseh stopnjah
  • Raziskovalci
  • Študentje
  • Posamezniki ali ekipe s poslovnimi idejami

GoStartup vikend bo potekal od 11. do 13 .9. 2020

 

PRIJAVE do 10. septembra

 INFO IN PRIJAVE

 

-    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -

 

GoStartup šola


GoStartup šola je šola za ustanovitelje podjetij. Skozi delavnice vas bodo mentorji in izkušeni podjetniki vodili pri razvoju vašega podjetja.

Za uspeh najboljši produkt še zdaleč ni dovolj. Korak za korakom boste preverili, kako postaviti poslovni model, oblikovati produkte z visoko dodano vrednostjo, postaviti strategijo trženja in dvigniti vaše podjetje na višji nivo. Rezultat bo dobičkonosen in vzdržen poslovni model vašega podjetja.

!!! Za 10 izbranih udeležencev je udeležba brezplačna (0,00 EUR namesto 2.852,00 EUR)

Program je namenjen lastnikom perspektivnih mladih podjetij ter motiviranim osebam z ambicioznimi podjetniškimi projekti.

Program bo potekal v oktobru in novembru 2020, dvakrat tedensko, v popoldanskih urah.

 

PRIJAVE do 23. september 2020

INFO IN PRIJAVE

____________________

Aktivnosti v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.<<nazaj