V Brdih smo bogatejši za prvo 5-zvezdnično doživetje / Slovenia Unique Experiences

datum: 03.07.2020

kategorija: Sporočila za javnost

Gre za »INTINITI WINE BLISS – čuječnost ob briški zgodbi in vinu Motnik«, nosilka doživetja pa je Urška Merljak.

5-zvezdična doživetja« so obstoječa ali nadgrajena 5-zvezdična doživetja, ki sledijo opredeljenemu konceptu, izpolnjujejo kriterije in z vključitvijo v izbrano zbirko edinstvenih, avtentičnih doživetij premium kakovosti, ki podpirajo zgodbo zelene butične Slovenije in znamke I feel Sloveniase tržijo pod znamko kakovosti Slovenia Unique Experiences (SUE) in prispevajo k pozicioniranju Slovenije v skladu z zastavljeno vizijo »Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja«.

Slovenska turistična organizacija je potrditev doživetja z Motnikom kot 5-zvezdnično doživetje//Slovenia Unique Experiences utemeljila z besedami:

"Produkt čuječnosti z močno izobraževalno noto o najbolj dragoceni surovini v zgodovini briškega človeka – vinu, s poudarkom na obrednem vinu Motnik. Gre za subtilen prenos starih znanj po vzoru starih briških običajev (sprehod med brajdami teras, piknik v vinogradu, petje, rezanje polente, idr.). Intiniti koncept se dotika 5 dimenzij človeka – kognitivna, telesna, čustvena, vedenjska in duhovna - na podlagi pristopa iz integrativne psihologije."

Briki Urški Merljak iskreno čestitamo!<<nazaj