Novogoriški Dom upokojencev že tretjič v akciji za praznične nasmehe

datum: 13.12.2018

kategorija: Sporočila za javnost

Dom upokojencev Nova Gorica že tretjič vabi prostovoljke in prostovoljce, da se priključijo akciji "Pecivo za starejše". Gre za zbiranje in razdelitev peciva med uporabnike storitev pomoči na domu v vseh 6-tih goriških občinah. Tudi letos je pobudnica akcije AJDA MIŠKA. Gesta je prostovoljne narave.

 

 

Drage prostovoljke in prostovoljci,

tudi letos Vas vabimo, da se nam pridružite v akciji PECIVO ZA STAREJŠE, s katero bomo že 3. leto zapored pričarali nasmešek zadovoljstva uporabnikom storitev Centra za pomoč na domu.

Med nami je veliko starejših in invalidnih oseb, ki ostajajo na svojih domovih, nekateri z, spet drugi pa brez sorodnikov ali prijateljev. V prazničnem decembru, ko se vsi radi družimo in med sabo izmenjujemo dobre misli, ne pozabimo na tiste, ki ostajajo zaradi bolezni, invalidnosti in starosti, doma.

Da bi gesta dosegla vsaj takšen domet kot v lanskem letu, ko smo z vašim pecivom, obdarili uporabnike vseh 6-tih občin (Mestne občine Nova Gorica, Občine Brda, Občine Kanal ob Soči, Občine Šempeter-Vrtojba, Občine Renče-Vogrsko in Občine Miren-Kostanjevica) Vas vabimo, da se nam pridružite v peki suhega peciva za naše sokrajane/sokrajanke.

Pecivo bomo zbirali dne 19.12.2018 med 7h-15h na 3 lokacijah:

 

  • DOM UPOKOJENCEV NOVA GORICA

            Gregorčičeva 16, Nova Gorica

 

  • MEDGENERACIJSKO SREDIŠČE NOVA GORICA

            Gradnikove brigade 33, Nova Gorica

 

  • CENTER ZA POMOČ NA DOMU

            Trg Jožeta Srebrniča 6, Solkan

 

***Priporočila: pecivo bo razdeljeno med uporabnike storitev Centra za pomoč na domu v petek, 21.12.2018, zato priporočamo, da prinašate suho pecivo, brez pokvarljivih nadevov.

 

Za več informacij kontaktirajte Ajdo Miška, pobudnico akcije PECIVO ZA STAREJŠE: 041 642 001

 V naprej se Vam zahvaljujem za podporo in pomoč,

 

Tanja Peloz,

Strokovna sodelavka

 

dung_logo<<nazaj