FESTIVAL ZELIŠČ - 15/09/2018 v Zeliščnem centru Grgarske Ravne

datum: 16.08.2018

kategorija: Sporočila za javnost

Ustanova Fundacija BiT Planota vabi na FESTIVAL ZELIŠČ, ki bo v potekal v soboto, 15. septembra 2018, med 9.00 in 14.00 v Zeliščnem centru Grgarske Ravne. Festival zelišč 2018 bo namenjen promociji zelišč. Odprla se bodo vrata zeliščnega centra z najrazličnejšo ponudbo – od destilacije, sušenja in izdelave parfumov pa do možnosti embaliranja izdelkov ipd. Osrednja tema bo povezava zelišč in čokolade. V ta namen i bo možno ogledati tudi postopek izdelave in degustacije čokolade z zelišči.

Pomemben del prireditve bo tudi tržnica ponudnikov, ki bo namenjena posameznikom, podjetjem, nevladnim organizacijam, ki se ukvarjajo s pridelavo in/ali predelavo zelišč in drugih rastlin. 

Zato Findacija BiT Planota vabi vse zainteresirane k prijavi in predstavitvi svojih izdelkov. Na tržnici boste svoje izdelke lahko tudi prodajali. Sicer pa boste svoje izdelke lahko predstavili širšemu krogu ljudi, saj je prireditev uvrščena tudi v okvir občinskega praznika Mestne občine Nova Gorica.

Prijave ponudnikov zbirajo preko OBRAZCA  do srede, 22. 8. 2018.
Število miz je omejeno, zato pohitite s prijavami!

Več informacij dobite vsak delavnik med 8. in 16. uro na 05 307 40 4 ali 040 288 097.

 

Projekt se izvaja v okviru projekta sodelovanja LAS "Integralni turistični produkt zeliščarske dediščine". Več informacij o projektu INTEGRALNI TURISTIČNI PRODUKT ZELIŠČARSKE DEDIŠČINE najdete tukaj. Projekt je sofinanciran iz sklada EKSRP.

logo Fundacija BiT Planota<<nazaj