Od 1. do 11. aprila zaprti zavodi na področju vzgoje in izobraževanja

datum: 30.03.2021

kategorija: CIVILNA ZAŠČITA Občine Brda - COVID-19

Zbrali smo nekaj informacij za starše, ki zadevajo organizacijo šole in prehrane v času zaprtja države.

 

V četrtek, 1. aprila 2021, se zaradi prepovedi zbiranja ljudi začasno preneha izvajati vzgojno-izobraževalno delo v vrtcih ter OŠ in glasbenih šolah. Pouk v tem času (vse do vključno 11. aprila) bo potekalo na daljavo.

Vrtci in OŠ (za učence od 1. do 3. razreda) bodo organizirali nujno varstvo za starše, ki delajo v sektorjih kritične infrastrukture (določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi, Ur. L. RS 75/17),  v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah. Zaposlitev starša se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca!

 

Šola za učenke/učence od 1. do 3. razreda, ki so vključeni v nujno varstvo in učenke/učence, ki se izobražujejo v oddelkih prilagojenega programa v OŠ, zagotovi šolsko prehrano.

Za učenke/učence, ki se izobražujejo na daljavo, šola organizira in zagotavlja topli obrok v skladu z oktobrskimi in januarskimi navodili.

 

Za več informacij glede konkretne organizacije dela in prehrane v OŠ Alojza Gradnika Dobrovo, kontaktirajte vodstvo šole.<<nazaj