S 1. oktobrom storitve v občinski stavbi na voljo le ob predhodni najavi

datum: 28.09.2020

kategorija: CIVILNA ZAŠČITA Občine Brda - COVID-19

Obveščamo VSE UPORABNIKE STORITEV V OBČINSKI STAVBI, da zaradi preprečitve širjenja nalezljive bolezni covid-19 S 1. OKTOBROM 2020 ZAPIRAMO VRATA OBČINSKE STAVBE.
OPRAVKE BO MOGOČE OPRAVITI LE PO PREDHODNI NAJAVI. Stranke storitev občinske uprave se bo sprejemalo zgolj v sejnih sobah.

 

 

Obveščamo tudi, da Skladno z Odlokom o začasnih ukrepih za zmanjševanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki je stopil v veljavo 19. septembra 2020 in ki določa, da je pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih javnih krajih oziroma prostorih obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza,

je v prostorih občinske stavbe OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE MASKE, tako za obiskovalce kot zaposlene. OBVEZNO je tudi RAZKUŽEVANJE ROK. 
V skladu z določbami Zakona o nalezljivih boleznih lahko kršiteljem odloka inšpektorji izrekajo globe, ki znašajo od 400 do 4000 EUR za fizične osebe, za pravne pa med 4000 in 100.000 EUR.

V kolikor imajo uporabniki storitev v občinski stavbi možnost opravek urediti po elektronski poti, priporočamo, da se le-te tudi poslužujejo.

 

Več informacij: T: 05 335 10 30, info@obcina-brda.si<<nazaj