Nejka in Uroš Klinec v sklopu akcije Chefs Care pogostila Štab CZ Občine Brda

datum: 29.04.2020

kategorija: CIVILNA ZAŠČITA Občine Brda - COVID-19

Vseslovenska verižna akcija kuharskih mojstrov ChefsCare, katere idejni vodja je kuharski mojster Iztok Gumzej, se je dotaknila tudi Občine Brda. Kot prva gostinca iz Brd sta bila nominirana gostinca Nejka in Uroš Klinec, ki sta se odločila, da pogostita Štab civilne zaščite Občine Brda, gasilce PGD Dobrovo in trgovke poslovalnice Mlinotest na Plešivem.

V spomin na današnji dogodek sta Občini Brda, vodji rajona Samu Beridanu, lokalnemu duhovniku, trgovkam Mlinotesta in gasilcem podarila slike novogoriškega slikarja Klemna Bruna, ki simbolizira stisk roke, ki ga v današnjem času ljudje zelo pogrešamo.

Poveljnik CZ Občine Brda Andrej Colja je po pogostitvi povedal: »Nejki in Urošu se v imenu vseh za dobrodelno gesto iskreno zahvaljujem. Veseli smo bili, da smo bili del vseslovenske zgodbe Chefs Care. Vsak od nas pristavlja svoj delček k dobrobiti občanov v tej krizni situaciji s koronavirusom, izbira Nejke in Uroša nam dokazuje, da delamo dobro in da je naše delo, ne samo štaba, ampak vseh storitvenih dejavnosti, ki so ostale v tem času odprte, cenjeno. Obenem želim ob tej priložnosti obema izreči še dodatno iskreno zahvalo za današnje potrpljenje ob mojem nestrpnem vedenju.«

Foto: Nejka Klinec<<nazaj