Koledar dogodkov

Dogodek: Dino in čarobni Toni, 4. otroška predstava

Datum: 15.01.2022
Ura: 17:00

Kraj: Vila Vipolže
Lokacija: Vila Vipolže

Škrat Toni, prekaljeni glasbenik, si vse svoje škratje življenje želi priložnosti na Uradu za zvezde. In danes je njegov trenutek. Stoji pred vrati Urada za zvezde, ko zasliši glasno in nenavadno trkanje. Na vse svoje presenečenje ugotovi, da za njim v vrsti za zvezde stoji dinozaver mladiček. Uboga živalca se ne znajde na neznanem uradu, nima prijavnice in po vrhu vsega je še neznansko lačen.

Škrat Toni je škrat dobrega srca, zato se odloči mladičku pomagati, ne da bi vedel, da Dino v kovčku skriva tisto, kar sam išče že vse svoje škratje življenje. Ne pomaga pa le Toni. Na pomoč priskočijo tudi otroci iz publike, saj lačni Dino ne pozna čudnih predmetov (glasbil), ki jih sreča na Uradu za zvezde. Ker pa je že od časa dinozavrov tako, da se dobro z dobrim poplača, ima tudi mali Dino na koncu za vsakega od nas prav posebno presenečenje.

Gledališke predstave za otroke od 2. do 8. leta starosti (vrtec in prva triada) Cena posamezne predstave je 6,00 eur. Nakup kart TIC Brda in Vila Vipolže ter uro pred predstavo.