Koledar dogodkov

Dogodek: Brda in vino 2020 - ODPOVEDANO

Datum: 18.04.2020
Ura: 12:00

Kraj: Šmartno
Lokacija: Šmartno, Brda

Spomladanski dogodek BRDA & VINO ima v Brdih že dolgo tradicijo. Če je še pred nekaj leti veljalo, da gre za predvsem vinski dogodek namenjen poznavalcem in ljubiteljem vin je festival v zadnjih letih pridobil nove razsežnosti. Napredoval je na vinskem kot tudi kulinaričnem področju ter prerasel v največji eno-gastronomski dogodek v Brdih. Enostavno pripravljene briške in ostale  jedi so zamenjali izvirni in dovršeni krožniki, ki gredo z roko v roki z vrhunskimi briškimi vini.

Center dogajanja je slikovita srednjeveška vas Šmartno v geografskem središču Brd. Na Šmartenskih »gasah« se bo letos s kuhinjo v živo predstavilo okoli 30 domačih in gostujočih restavracij ter več kot 30 briških vinarjev. Ponudbo bodo dodatno obogatili ponudniki briške tržnice, ki pripravljajo širok izbor butičnih in domačih pridelkov. Organizatorji pa smo seveda poskrbeli tudi za pester kulturno-zabavni program, tako da bo vaš dan ob hrani, vinu, glasbi ter seveda ob odlični družbi kar se da zanimiv in okusen. 

Čas trajanja: 12:00 - 19:00 

Cena vstopnice: 70,00 €, vključuje bogat kulturno zabavni program, široka izbira jedi priznanih gostincev in vino iz briških kleti z degustacijskim kozarcem in torbico. Cena otroške vstopnice: do 7. leta - brezplačno / od 7. do 15. leta - 10,00 € / od 15. do 18.leta - 15,00 € (brez vinskega kozarca).

Zaradi zagotavljanja kakovosti prireditve je število vstopnic omejeno. 

V slučaju slabega vremena bo prireditev potekala na Dobrovem v Kleti Brda.

Informacije in rezervacije o prireditvi: brdainvino@gmail.com    www.agencija-marica.si

Informacije o Brdih in prostih nočitvenih kapacitetah: TIC Brda:  tic@brda.si www.brda.si

Transfer od kraja prenočišča do prireditve in nazaj: TAXI BRDA • +386 51 366 182 • taxi.brda@live.com