Koledar dogodkov

Dogodek: INTINITI ČUJEČI PLES - Plesni Pogovori - Intenziv

Datum: 01.06.2019
Ura: 14:00

Kraj: Medana
Lokacija: Turistična kmetija Klinec, Medana, Brda

TELO - ČUSTVA - UM - DUŠA - ZAVEST v prepletanju med glasbenimi ritmi različnih časov in ljudstev sveta, psihoterapevtsko znanostjo in čuječim trenutkom.

Na INTINITI Čuječem Plesu – Skupini Plesni Pogovori (srečanje s terapevtskimi učinki) se s prakso čuječnosti preko gibanja, plesa, različnih vaj (individualne, v paru, v skupini) aktivira avtentična modrost telesa. Proces je usmerjen k samouresničevanju posameznika z aktiviranjem svojega lastnega naravnega potenciala.

S plesom in gibom prikažemo s telesom vse tisto, kar je včasih nemogoče ubesediti. Osvetli se več področij iz našega nezavednega, postanemo bolj zavesti, budni ter s tem avtonomni, pristni in svobodni jezdec svojega vsakdana.

Trenutnemu notranjemu doživljanju, v obliki čustev, misli in telesnih senzacij, damo možnost, da se izrazi ne le preko telesnega giba temveč tudi z verbaliziranjem in pogovorom v skupini ter drugimi kreativnimi mediji. Plesna terapija spodbuja spremembe na več človekovih dimenzijah: telesni, čustveni, motorični, kognitivni, komunikacijski, socialni, duhovni...

Izhajamo iz trenutka, nikakršno predznanje ni potrebno.

Na tokratnem enodnevnem INTENZIVU bomo raziskovali tri poglavitne centre: instinktivni (telo), emocionalni (čustva) in intelektualni (um). Iz teh treh centrov bomo doživeli sebe in druge, odkrivali vzorce in prepričanja ter poskrbeli za sprostitev in povezanost. Ko smo v stiku sami s seboj, se lahko zavestno popeljemo kamorkoli, predvsem v boljše življenje!

Za razliko od REDNIH SREČANJ, ki potekajo na 14 dni v Ljubljani in v Šempetru pri Gorici, je skupina poletni intenziv odprta, z možnostjo le enkratnega obiska. Delo na skupini z različnimi udeleženci se odpre in zaključi na isti dan.

CENA (vključuje prigrizke in napitek): 60 eur

S SEBOJ PRINESITE: copate in ležalno podlogo  

PRIJAVA je obvezna preko e-pošte: info@intiniti.si ali urska.merljak@gmail.com ali na tel. št. 041 238 552 najkasneje do 31.5.2019.

IZVAJALKA: Urška Merljak; specializantka integrativne psihoterapije, univ. dipl. pravnica, mediatorka in plesalka.

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/3156876577671118/