Koledar dogodkov

Dogodek: Zavest tantra ljubezni: Tantra in OSHO mediatacije

Datum: 21.05.2016 - 22.05.2016

Kraj: Podsabotin
Lokacija: Domačija Pri Bregarju

TANTRA LOVEWAY & OSHO Meditatacije

 

@Slovenija - Goriška brda

Tantra je znanost o Ljubezni ♥ Tantra je pot do samospoznanja po poti Ljubezni; so vrata preko katerih sežemo do svobode tega kar v resnici smo, popolnoma in v polni prisotnosti.

Če uživate ob sproščenem telesu in duhu, želite bivati v stanju ljubezni, miru in enosti se pridružite Shivani na mednarodni izkustveni delavnici "Zavest tantra ljubezni" v Sloveniji.

♥ ♥ ♥ O DELAVNICI:

Na delavnici "Tantra in OSHO Meditacije" vam bodo na voljo orodja, sredstva in ključi za premik v občutenje polnosti srca in zavesti ter širitve tantrične ljubezni.

Vabljeni na razširitev notranjega prostora srca, preko prakticiranja energetskih in zavest dvigujočih vaj, vključno z: OSHO aktivnimi meditacijami, plesom, dihanjem, delu s čakrami ter tantričnimi vajami in meditacijami. Vajo so individualne, skupinske in v paru.

Deležni boste prostora za deljenje, prostora za radost in praznovanje...prostora za VAS.

Preko vodenja v BIT, občutenje, sprejemanje, odpiranje in širjenje prostora znotraj sebe, vas bo Shivani vodila v zavest, kako biti bolj polno živ in zaveden v prostoru srca.

♥ ♥ ♥ VEČ INFORMACIJ:

TANTRA LOVEWAY & OSHO Meditacije
♥ Zavest tantra ljubezni♥
s Shivani

 21-22 maj 2016
Sobota od 10ih do 18ih

Večer z glasbo in plesom: 20ih (po večerji)

Nedelja od 10ih do 17ih

Pred - event@Goriška brda: 20. maj 2016

Petek od 20ih do 23ih

Pre-event @Ljubljana: 19. maj 2016

Četrtek od 19.30 do 22.30
Udeležba: individualna ali v paru

Jezik: Angleški z možnostjo prevoda v Slovenščino, Italijanščino in Hrvaščino po potrebi (ob prijavi sporočite vaše znanje anglešččine).

Kaj prinesti s sabo?

S seboj imejte udobna oblačila, ležalko, odejo, večjo brisačo, rjuho ali ruto, nogavice, steklenico vode...in predvsem svoje SRCE.

♥ ♥ ♥ LOKACIJA:

Slovenija - Goriška brda, Podsabotin

Turistična kmetija "Pri Bregarju"

Kako priti do tja in več informacij o lokaciji delavnice:

www.brda.si/nastanitev/turisticne_kmetije/2015060511093712/Pri%20Bregarju

 Zagotovljena je možnost nočitve za vse udeležence na lokaciji delavnice ali v bližnjih turističnih kmetijah, kampu in hostlih (za pomoč pri iskanju najprimernejše lokacije, nas kontaktirajte).

 ♥ ♥ ♥ REZERVACIJE IN PLAČILA:
Registracija poteka preko emaila. Število mest je omejeno.

 HRANA: Možnost hrane na lokaciji je zagotovljena za vse udeležence po posebni ponudbi 10€/obrok  (v soboto kosilo in večerja ter v nedeljo kosilo). Vsak obrok sestavlja mesni ali vegetarijanski menu z vključeno kavo, sladico, 0,25 dcl soka ali vina.

 ♥ ♥ ♥ REZERVACIJE, PRIJAVE & DODATNE INFORMACIJE:
slotantraloveway@gmail.com
www.tantraloveway.com

♥ ♥ ♥ O SHIVANI ♥ ♥ ♥

Shivani je ustanoviteljica in vodja Tantra LoveWay delavnic, ki jih izvaja na Portugalskem kjer prebiva, v drugih evropskih državah in v Braziliji. Izvaja tudi zasebne seanse Coaching Ljubezni in Tantra za pare. Inspirirana po OSHO-u in drugih učiteljih, preko Tantra LoveWay, Shivani deli tantra vizijo odpiranja srca in življenja v polnosti ljubezni.

Shivani pomaga pri sprostitvi energetskega polja, kjer se srca dotaknjemo na način, ki omogoča večjo odprtost, prisotnost in zavedanje, kar prispeva k evoluciji človeške zavesti in nove paradigme ljubezni, prijateljstva in intimnih odnosov.

Shivani je diplomirana pravnica. Delala je na področju svetovanja, marketinga in pri organizaciji dogodkov. Vodi LoveWay center v Lizboni.

V zadnjih 13 letih se je usposabljala na Portugalskem, v Evropi, ZDA, Braziliji (Osheanic) in Indiji (OSHO Multiversity Pune in Dharamsala), na področjih joge, dihanja in različnih meditacijskih tehnik, kvantnega zdravljenja, čakra uravnoteženja, telesnih terapij, bioenergetike, šamanizma, tantre, energetskega readinga in zdravljenja, idr.

Področja na katerih temelji njeno glavno delo je izvajanje OSHO primarno dihanje, OSHO aktivne meditacije in tantra.

Njena največja učna izkušnja s tantro, znanostjo o ljubezni, je občutek odprtosti, prisotnost, širitev in zavestna moč srca, ki odpira vrata do obstoja, zdravljenja, zavesti, duhovne rasti in neskončne ljubezni.

♥ ♥ ♥ Tantra LoveWay VIDEO z angleškimi podnapisi ♥ ♥ ♥
www.tantraloveway.com/videos/tantra-loveway

VEČ o Tantra LoveWay:
www.tantraloveway.com
Facebook: Tantra LoveWay & OSHO Meditation
YouTube: Tantra LoveWay

 

delavnica Tantra

02. december

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
novemberjanuar