Koledar dogodkov

Dogodek: Po poteh Ene žlahtne Štorije

Datum: 21.11.2015

Kraj: Brda
Lokacija: Brda

Vabimo nas na izlet  po poteh najbolj priljubljene televizijske nadaljevanke “ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA”.  Kdaj?  21.11. 2015. Na poti se nam bo pridružil nekdo iz serije. Kdo? Pustimo se presenetiti!
Odhod iz Ljubljane ob 8.00 izpred vinoteke Kleti brda, Tržaška ulica 132. Glede na prijave, bo avtobus ustavil tudi v Postojni in Ajdovščini na avtobusni postaji.

Izlet je omejen na 50 oseb, zato pohitite z rezervacijami na email boris.leskovar@klet-brda.si
ali telefon 040 540 895
Prijave so možne do 16.11.2015.

Program:

Lokalni vodnik pričaka skupino v Solkanu pri Novi Gorici in skupaj se po osimski cesti zapeljemo v Brda, eno najbolj slikovitih pokrajin z bogato kulturno in naravno dediščino. Prvi postanek je na razglednem stolpu v Gonjačah, ki ponuja veličasten pogled na briške valujoče griče, ugneznede na pol poti med Alpami in Jadranom.

gonjače

Nadaljujemo v Biljani, briški vasi z mističnim pridihom, ki je ena od glavnih lokacij Ene žlahtne štorije.

Obiskali bomo tudi Klet Brda, eno najbolj prepoznavnih slovenskih vinskih hiš. Tu bomo degustirali briška vina tipičnim briškim kosilom. Obiskali bomo tudi Ceglo, natančneje Gredič, kjer stoji grad, v katerem se dogaja »Ena žlahtna štorija« in si ogledali njegovo zunanjost (V objektu so apartmaji in restavracija, tako da ogled notranjosti ni možen.)

Izlet bomo zaključili z ogledom najlepšega renesančnega dvorca v Sloveniji, Vile Vipolže, ki je prav tako prizorišče snemanja priljubljene nadaljevanke.

Cena: 49€ na osebo z DDV-jem vključuje: avtobusni prevoz iz Ljubljane v Brda in nazaj, vse oglede z vstopninami po programu, pokušino vin, kosilo, vodenje in organizacijo izleta.

Izlet je omejen na 50 oseb, zato pohitite z rezervacijami na email boris.leskovar@klet-brda.si
ali telefon 040 540 895
Prijave so možne do 16.11.2015.

 

VV štorija