Koledar dogodkov

Dogodek: Delavnice izdelavne naravne kozmetike iz sivke

Datum: 01.07.2019 - 15.08.2019

Kraj: Šmartno
Lokacija: Šmartno

Ali si želite popestriti izlet v Brda?!? Udeležite se posebne delavnice za izdelavo naravnih darilc za spomin na sončna Brda. Goriška Brda poleg odličnega vina in hrane so pravi mali biser skrivnostnih kotičkov. Eden izmed njih je tudi delavnica None Luise, kjer nastaja odlična naravna kozmetika.

Delavnica naravne kozmetike iz sivke je odličen način, da preživite nekaj alternativnih uric na Vašem izletu. Spoznali boste osnove za izdelavo domače kozmetike. Naučili se boste o posameznih sestavinah in kako jih zmešati v fenomenalno naravno mazilo ali balzamček za usta. Predznanje ni potrebno, dovolj je že vaša prisotnost za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Delavnica je primerna za manjše skupine po 6 oseb, za družine (otroci morajo biti stari vsaj 12 let) in pare.

Udeležite se delavnce kjer bomo:
- spoznali naravno kozmetiko
- spoznali osnovne sestavine in dodatke v kozmetičnih izdelkih
- izdelali sivkina mazila ali sivkine balzame za ustnice
- dobili poste kupon s popustom za nakum izdelkov Nona Luisa

Delavnica bo trajala predvidoma 2 uri. Vsak udeleženec odnese domov 5 mazil ali 10 balzamov za ustnice, ki jih bo sam izdelal na delavnici. Vključeno je tudi gradivo s praktičnimi nasveti, opisi in viri.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje, saj bo vse razloženo na poljuden in razumljiv način. Po končani delavnici bo možen ugoden nakup naravnih izdelkov NONA LUISA.

Cena delavnice je 50 EUR na odraslo osebo in 35 EUR za otroka. Delavnice se lahko udeležijo otroci od 12 do 15 leta (obvezno v spremstvu odrasle osebe).

Obvezna je prijava z vašim imenom, številom udeležencev, njihovo starostjo in telefonom na mail: nonaluisaworkshop@gmail.com ali na telefon 031830505.

Rezervacija bo potrejena šele po 10% predplačilu kotizacije. Minimalno število udeležencev je 2 osebi. Število mest je zaradi kvalitetne izvedbe delavnice omejeno na maksimalno 6 oseb, zato pohitite s prijavo!