Koledar dogodkov

Dogodek: Predstavitev aktualnih razpisov za nepovratna sredstva in ugodne kredite v letu 2016

Datum: 26.01.2016
Ura: 18:00

Kraj: Dobrovo
Lokacija: Grad Dobrovo

Vsebina:

Po daljšem obdobju zatišja na področju nacionalnih razpisov bodo v letu 2016 na voljo tudi nepovratna sredstva naših ministrstev in agencij za naložbe  kmetij in podjetij v kmetijsko pridelavo in predelavo kmetijskih proizvodov. Poleg subvencij so aktualni razpisi za ugodne, tudi brezobrestne kredite za kmetije in podjetja. Objava nekaterih razpisov za subvencije je napovedana že za januar 2016. Vabljeni na Grad Dobrovo v torek, 26.1.2016 ob 18h.

 Dnevni red:

- Napovedani razpisi za subvencije za naložbe v kmetijska gospodarstva/ Mirjana Zelen, Zelen in partnerji d.o.o.,

- Javni razpis neposrednih posojil Javnega sklada malega gospodarstva Goriške za pospeševanje razvoja kmetijstva/ Mirjana Zelen, Zelen in partnerji d.o.o.,

- Javni razpis neposrednih dolgoročnih investicijskih posojil Javnega sklada malega gospodarstva Goriške za pospeševanje razvoja gospodarstva/ Mirjana Zelen, Zelen in partnerji d.o.o.

- Napovedani razpisi za subvencije za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov/ mag. Simon Debenjak, Simon Debenjak s.p.

- Napovedani razpis Garancije Slovenskega podjetniškega sklada s subvencionirano obrestno mero/ mag. Simon Debenjak, Simon Debenjak s.p.

Komu je delavnica namenjena: podjetnikom, potencialnim podjetnikom, kmetom in zainteresiranim občanom

Prijave in dodatne informacije:: za udeležbo na predavanju je zaželjena predhodna prijava preko elektronske pošte na naslov bruno.mihelj@rra-sp.si ali na telefonsko številko 051 382 26.

Delavnica je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani javne agencije SPIRIT Slovenija.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2016 »VEM 2016«.

sponzorji